Ondernemers zijn ook maar mensen.

Net als wij. Ondernemers zijn er in verschillende soorten. Net als wij. En in verschillende bedrijfssituaties, net als wij. Het begon voor ons 25 jaar geleden als eenmanszaak. Maar één werd al snel twee. En inmiddels hebben we een heel team van professionals, met een schat aan kennis en ondernemerservaring en, boven alles, met heel wat jaren mensenkennis. Want wat ons drijft, wat ons onderscheidt, is de wil om onze klanten te begrijpen en om ze te helpen in voor- en tegenspoed. Dat was 25 jaar geleden al zo en dat geldt nu nog steeds.

Ondernemen is schakelen, anticiperen, risico’s lopen en kansen pakken. Onbalans, balans. Stilstand, beweging. Op, neer en weer op. Een ondernemer daagt zichzelf uit. Net als wij. Dus hebben we eens goed naar onszelf gekeken, wat we doen en waarom. Wie we zijn als team en organisatie. En hoe we onszelf aan de markt willen presenteren, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Geen makkelijke opgave, want we hebben diep moeten graven. Maar het is een ervaring die iedere ondernemer zichzelf zou moeten gunnen. Althans, dat vinden wij. En het resultaat mag er zijn! De look & feel is een weergave van de veelkleurigheid van onze organisatie, onze mensen en onze klanten. En daarom zeggen we anno 2019 met gepaste trots dat we gewoon zo doorgaan. In een nieuw jasje, dat wel, maar nog steeds met Aandacht voor ondernemers.

Nieuwe website

Een nieuw logo en een nieuwe branding, dus ook een nieuwe website. Een website waar de ondernemer centraal staat. Lees de verhalen van verschillende ondernemers over hun ervaring met herstructurering, fusie & overname en strategische groei. Maar de website biedt ook informatie om uw onderneming verder te helpen. Toch liever persoonlijk advies? Wij staan u graag te woord. Bel 088 506 1000

UNO. Aandacht voor ondernemers.

Bekijk onze nieuwe website

Heeft u vragen over uw
eigen bedrijfssituatie?

Neem contact op

Krijg actueel nieuws over ons bedrijfsadvies direct in uw inbox.