Whitepaper insolventie

Het is erg vervelend als je zorgen hebt over je bedrijf. Zeker als die zorgen ingegeven worden door een (zich aandienend) liquiditeitsprobleem, of wanneer je overgedragen wordt aan de afdeling Bijzonder Beheer van de bank. Wat moet ik doen? Wat moet ik vooral niet doen? Bestaat mijn bedrijf volgend jaar nog? Gaat mijn bedrijf failliet? Gaat de bank een interim manager aanstellen die me compleet buitenspel gaat zetten? Allemaal vragen die door je hoofd kunnen spoken.

In onze praktijk hebben we de ervaring dat het merendeel van de bedrijven in zwaar weer er uiteindelijk weer bovenop komt. Wel zien we dat een aantal elementen in vrijwel alle turnaround casussen terugkomt. We hebben ze voor je samengevat in 10 stappen die je zelf kunt uitvoeren om de regie te herpakken bij liquiditeitsproblemen.

Meer weten over dit onderwerp?

Of heb je een vraag over je eigen onderneming? Onze specialisten op het gebied van insolventiebegeleiding staan je graag te woord. Uiteraard geheel vrijblijvend. Neem direct contact op met één van onze bedrijfsadviseurs. Bel 088 506 1000

Wij helpen ondernemers in uiteenlopende sectoren bij het maken van ingewikkelde keuzes. In voor- en tegenspoed. En niet alleen zo lang de opdracht duurt, maar strategisch en duurzaam en in dienst van uw onderneming. Samen zijn we goed voor 250 jaar ondernemerschap en mensenkennis. En dat helpt óns om het beste uit u en uw bedrijf te halen. 
UNO. Aandacht voor ondernemers.

Bekijk onze website

Whitepapers voortaan direct in jouw inbox?

Meld je aan en ontvang actueel nieuws over ons bedrijfsadvies, exclusieve updates over whitepapers en uitnodigingen voor events.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met de privacyverklaring van UNO bedrijfsadviseurs.

Vragen over je
eigen bedrijfssituatie?

Neem contact op